dilluns, 26 de desembre de 2016

La foto

Nadal és temps de records, de nostàlgies, d'alegries i, també, de penes. Nadal és això: sabor agredolç, que segons edats, predomina un o l'altre. Tot plegat, Nadal, és un temps on es pot somniar en fer realitat alguns somnis. La escassetat lumínica i l'ambient fred d'aquests dies, fan que visquem més reclosos a casa i que tinguem més temps per pensar en tot el que ens ha ocorregut durant l'any, en aquelles persones que hi eren i ja no hi són, en circumstàncies passades que hem viscut, en gent que ha passat per la nostra vida i amb la qual hem perdut tot contacte. Per tot açò i més, Nadal és un temps diferent i especial.

I, com Nadal és també temps de contes i de reencontres, a mi, enguany, se m`ha fet realitat un conte en forma de reencontre. Aquest conte el podriem titolar: "La foto". Si, amb aquest nom tan simple, podria anar narrant tot el que conté en forma de sentiment, de nostàlgia, d'afecte, d'empatia amb certes persones  amb les que vas conviure alguns anys i de les que vas perdre tot contacte just al moment en què deixaven l'etapa infantil i entraven a l'adolescècia.

Però com vivim en un món que, gràcies a internet,  sembla una plaça pública on tots ens veiem, les xàrxes socials han fet possible el que en altre temps seria una utopia o una historieta de Juli Verne: una foto ha servit de punt de contacte amb molts d'aquells adolescents dels qui vaig perdre tot contacte.

Una primera trobada en el castell de Santaneta -lloc on es va fer la foto en qüestió- i altres llocs propers, entre aquells que van poder anar-hi, ha estat la primera pedra de posteriors reencontres programats on puguen assistir el major nombre d'ells. Espere i desitge que siga així per tal de poder saber de cadascun d'ells. D'alguns ja en tinc notícia, perquè són "amistats" al Face. D'altres espere saber-ne ben aviat.


I des d'aci, una salutació ben especial a aquest grupet que formen part del meu elenc d'amistats feisbuqueres: Sonia Gregori, Natàlia Mascarell, Paco Sánchez, Pep Fenollar Toni Parra, Sandra Miñana, Natàlia Cebrián, Montse Peris, Laura Català, Bárbara Parra, Vicente Cots, Angel Alcaraz, Domingo Soria, Joanvi Romero, Antonio Castelló. Espere no haver-me'n deixat cap. En tinc altres, dels qui també me n'alegre saber, però que com no formaven part d'aquest grup, no entrarien en aquest conte. No obstant això, una salutació també per a ells i dir-los que estic ben content de tindre'ls per ací.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada