dilluns, 4 de novembre de 2013

Ara fa cinc anys

Per aquests dies farà cinc anys que vaig iniciar la meua singladura per les aigües blogaires. En un principi, com és natural, un mica insegur i temorós del que açò em pogués reportar, o de les dificultats que sorgiren, com els marins que salpen amb les seues naus i s'endinsen en  mars desconeguts.

No hi era un món quelcom en què m'hagués fixat gaire, o sobre el qual tingués especial interés en entrar-hi. Tanmateix, algun fet m'hi va conduir i captivar. Ara, són diferents motivacions les que em retenen i em fan escriure, opinar, narrar o dir alguna que altra ximpleria.

Durant el meu periple he conegut diferents blogs, alguns són dels qui em llegiu, o em teniu entre les amistats blogaires. He de dir que he aprés moltíssim de vosaltres i, també, he gaudit, i gaudisc, llegint-vos. De tot el llistat, a algú -pocs- vos coneixia personalment. A uns altres he tingut el plaer de conéixer-vos gràcies a aquests mitjà de comunicació. La resta -la majoria- tan sols esteu de manera virtual, però hi esteu.

Com deia, cinc anys fa ja. Han estat quasi quatre-centes entrades. Moltes més del les que m'imaginava en podia escriure. Algunes, la majoria, no tenen massa interés per als qui em llegiu, tanmateix, a mi, personalment, m'han servit gaire per diferents motius que no venen al cas.

Diferents i variats són els temes exposats: personals, opinió, política, ensenyament, viatges, experiències, etc. Tot plegat, mai han estat escrits a través de l'òptica d'un especialista, perquè ni ho sóc, ni ho pretenc. Només tenen el caràcter d'opinions, visions i anàlisis personals, experiències viscudes, observació de fets i comentari dels mateixos, sempre a través del meu exigu criteri.

No sé el temps que hi puga romandre, però siga el que siga, procuraré que seguisca divertint-me i, alhora, que siga motiu d'adquisició de nous coneixements, doncs és un activitat en la que sempre necessites anar cercant informació per ampliar el poc que pugues conéixer.
2 comentaris:

  1. Espere que pugam gaudir-te durant molt de temps més. Des de que t 'he conegut i t' he llegit , sent una gran admiració i un gran respecte per tu i pel que escrius. N' eres un exemple!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies. Amb lectors/es com tu val la pena parar-se a pensar què podem escriure perquè puga interesado algú.

      Elimina