dimecres, 8 d’agost de 2012

Previsions meteorològiquesEnclavats en plena canícula, quasi fosos per l'extrema calor, ens venen al pensament aquells  indrets tan diferents i que tant ens han arribat dins l'ànima per les seues circumstàncies climatològiques, orogràfiques i demogràfiques. Res que s'hi parega al que ens toca viure el dia a dia. Per tot això, han quedat gravats en la nostra ànima, i mentalment hi tornem quan el que ens toca viure no ens agrada ni gens ni mica, com ocorre, ara, a les platges mediterrànies d'aquest País Valencià, tan desconegut per aquest nom com famós com a Levante.

Quan realment la humitat ambient acompanya les altes temperatures i els visitants de l'altiplà de ponent són un formiguer de passejants o de cossos estesos al sol, penses en aquelles muntanyes encara amb neu primaveral i cobertes per una suau boira. Llavors la seua enyorança ocupa el pensament i voldries estar-hi i recórrer aquells paratges que coneixies en dies templats de la primavera austral.

Allà, a les ribes del Beagle, als peus de la glacera Martial, recorrent el llac Fagnano i els parcs naturals; allà, on direcció sud quasi com no et queda altra  alternativa que alcançar l'Antàrtida, és on voldria passar aquests dies que ens anuncien de calor sufocant.
http://enelmeulloc.blogspot.com.es/2010/09/al-sud-del-sud.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada