dissabte, 21 de gener de 2012

D. Arturo i l'Ahuir


Un dels meus temors davant una hipotètica arribada del PP al poder municipal a l'ajuntament de Gandia, era la destinació que li pogués donar a la platja de l'Ahuir. Aquests temors no han estat infundats i ja, quasi a primeres de canvi, la sentència la té dictada: serà oferida al millor postor.

Sembla que a la dreta  -en aquest cas, el PP-  li molesta que hi haja quelcom “improductiu”, i improductiu per a ells és tot allò que no reporte ingressos econòmics, diners comptants i sonants. Per això, la cultura, l'ecologisme i altres historietes, són activitats que no entren massa bé en els seus plans.

Quin profit, pensa el màxim dirigent local del PP, D.Arturo, se li pot traure a aquest espai encara bastant verge, que sols aprofita per a criar males herbes i animalets que únicament serveixen per fer nosa? Com ell –i tota la seua gent- creu que cal revitalitzar-lo i fer un espai referent d'activitats turístiques, doncs a pensar en projectes que puguen ser font d'ingressos per a les arques municipals i per a tota la fauna depredadora d'espais naturals que sols pensa en els beneficis econòmics i l'importa una bleda bullida el respecte al medi ambient.

I pensar que és un dels poquets llocs en estat quasi natural que queden en tota la costa d'aquest destrellatat país!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada