dijous, 15 de setembre de 2011

Abraçades virtuals


Va circul.lant pel Facebook un text bastant simpàtic mitjançant el qual alguna gent va demanant una abraçada a les seues amistats en aquesta xarxa social. Res que objectar. Més bé diria, molt que elogiar. Sempre que es tracte d’anar fomentant la convivència, l’estima i l’amistat, pensarem que són iniciatives molt positives i que cal posar-les en pràctica. Tothom qui forme part d’aquesta xarxa l’haurà vista, però qui no en pertanga, pot llegir-la a continuació. El seu original sembla estar redactat amb la modalitat argentina del castellà. Ací el transcric a la nostra llengua. L’idioma és totalment indiferent, perquè el que realment importa és el seu significat i els sentiment sols coneixen el seu llenguatge.

NECESSITE UNA ABRAÇADA!!! Per abraçar-me, si et plau, fes clic a M'agrada, després copia-ho i comparteix-ho al teu mur. Probablement ja sé qui m'abraçarà. Recorda que una vegada que poses M'agrada, has de copiar-ho i enganxar-ho al teu mur, perquè pugues abraçar-me. Serà interessant veure quants amics t'abraçaran. Les abraçades són genials, són medicinals, no sigues tímid@”

Com hi podem comprovar, no es tracta d'un text sense massa sentit. Per a mi si que en té, doncs es tracta d'enviar i rebre un tipus d'afecte virtual que pot ser no tinga la càrrega emocional de les abraçades reals, però si que pot tenir significat afectiu, vullguem o no.

En vista de què hi són moltes de les meus amistats feisbukqeres les que ho han sol.licitat, se'm va ocórrer anit repartir abraçades virtuals des del meu perfil a totes les amistats que ho havien enganxat al seu mur. D'aquesta manera responia d'una forma general encetant un petit diàleg amb alguna amistat i a algunes altres els hi va agradar.

Ara, des dací, torne a enviar les meues virtuals abraçades a totes aquelles amistats que no s'assabentaren de les meues intencions i demane a aquells que ho lligen (ho publique al Feis també) que facen clik al M'agrada com a senyal de què han rebut la meua més sincera abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada