divendres, 15 de juliol de 2011

Pagar i plorar

Hui, bullien tots els diaris digitals amb la notícia urgent d'ultima hora: El president Camps, s'asseurà a la banqueta dels acusats per tot allò que ja coneixem de sobra.

Els diferents noticiaris de ràdio i televisió feien el mateix en els seus butlletins de notícies. Normal: era una noticia esperada amplament per tothom. Res que objectar. Ens hem assabentat de manera adient.

Què ha passat, però, a la que diuen és la nostra, la televisió que tots paguem i que s'encabota en desinformar, en mentir, en amagar o distorsionar notícies? He tingut la santa paciència i el més cruel dels masoquismes de tragar-me l'informatiu del migdia tot sencer.

Han començat, com sempre, destacant ,a mode d'índex general, les notícies més rellevants i, res de res, aquesta noticia no apareixia. El presentador anava desgranant tots i cadascun dels esdeveniments del dia sense fer cap menció a allò que la resta d'informatius destacava.

Ja estava jo cabrejant-me de tan ignorants com eren que encara no se n'havien assabentat de tot allò que els altres tan puntualment informaven. Tanmateix, quasi a la meitat de l'informatiu, donaven una noticia d'uns deu segons dient que uns trages eren acusats de no sé què. Uns trages!!! Però, qui és el destinatari d'aquestos trages? Algun maniquí d'aparador? La perxa d'algun armari? No ho van dir. Ells, erre que erre, trages amunt, tratges avall, sense mencionar el beneficiari.

En això que jo estava pensant que algun atac d'amnèsia hauria tingut aquest Canal 9 de mis amores quan, hui, solament hui -tal vegada algun altre dia també- havien oblidat qui era el nostre Molt Honorable. No el mencionaven per a res. Quina casualitat més estranya: tots els dies Francisco Camps amunt, Francisco Camps avall i, hui, res, no teníem president. El vent se l'havia emportat i no en teníem. Amnèsia total i absoluta.

Acabat tot l'informatiu he pensat en la manera tan burda tenen de riure's de nosaltres dient-nos tontos, imbècils i no sé quantes coses més. Açò si que és pagar i plorar.

1 comentari:

  1. ¿acaso creen que pueden engañarnos a todos?
    ¡¡pues si, hay quien se lo cree!... La política y la religión no necesitan hacer uso de la inteligencia , no hay razonamiento válido, está por encima de todo...
    ¡¡Así nos va!!

    ResponElimina