diumenge, 6 de març de 2011

També La Safor

Una manifestació més en contra de la supressió de les emisisons de TV3 al País Valencià és la que realitzàrem a Gandia en la vesprada del dissabte , 5 de març, a la Plaça Major.

Ha estat un punt de trobada de vells coneguts i motiu d'alegria de veure'n de més joves que mantindran la flama del nacionalisme valencià durant les properes dècades, tot i la persecució cultural que estem patint per part del partit governant, el PP, segons ells, de la CV, però, no; més bé de l'Espanya profunda.

Aquest acte reivindicatiu, dançat espontàniament per molts participants al ritme de la música popular, ha suposat una reafirmació dels nostres sentiments d'estima a esta terra tant maltractada per les classes dirigents al llarg de la història.

Hem denunciat la censura a un mitjà de comunicació en la nostra llengua que, damunt, ofereix una qualitat que no trobem en altres mitjans promocionats o protegits per ells. Volen fer-nos creure que per motius de caràcter administratiu s'hi veuen obligats a clausurar aquestes emissions. Quin cinisme!

Tenim ben clar que van a per nosaltres -els hi fem nosa- i no volen permetre que hi puguen haver mitjans de comunicació no controlats per ells. A Gandia TV -sense entrar en més- estan fent-li el mateix; no així a l'altra cadena comarcal que si que és controlada pel candidat local del PP.

Hem escoltat les paraules que denunciaven els fets, i per uns moments, ens hem alliberat de la pudor que desprenen les idees putrefactes d'aquest PP entestat en acabar amb tot allò que no siga conforme a la seua manera d'actuar.

Som conscients de què la seua picadura alienant no ens farà seguidors aborregats i sense criteri dels qui puguen traure submissió i fervent homenatge, fins el punt d’estimar-los i afalagar-los com a salvadors de totes les crisis que ens afecten. No, res de tot això. Quedarem com a sìmbol i testimoni d'un País que van desfent i que nosaltres, malgrat les seus murrieries, lluitarem perquè no siga així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada