dissabte, 26 de març de 2011

Atacs de nostàlgia


Mira que em propose no escriure de l'activitat política que duen a terme els nostres representants, però si no ho faig, rebente. Un dels objectius d'aquest blog és precisament això: donar eixida a les recalfades mentals que em produeixen alguns polítics en exercici, sobre tot aquells que actuen de manera prepotent, abusiva i faltada de la més mínima decència.

És el cas, com no podia ser d'altra manera, de l'actitud presa pel PP valencià davant la marxa convocada contra la corrupció. No els agrada que ningú els retraga allò que estan fent, no sols malament -que això tindria una certa comprensió per part de tothom- sinó el que fan contra el més mínim sentit ètic que se suposa ha de tindre un governant.

L'actitud que han pres davant la convocatòria d'aquesta marxa ha estat demanar al jutjat que l'anul.le. Fins i tot, van més enllà de l'anul.lació: demanen també el tancament de webs, blogs i perfils del Facebook que hagen difós, segons ells, una imatge vexatòria del president. Com si ell, el Molt Honorable, no estigués contínuament vexant-nos a tots amb la seua conducta vergonyosa i menyspreadora, mentidera i deshonesta, que ens avergoneix i en ompli de d'amargures.

Aquesta reacció és pròpia d'unes mentalitats totalitàries que ens recorden esdeveniments que estan en plena actualitat. No en va aquests dirigents populars –em fa gràcia això de populars- venen d'on venen: de l'antiga Alianza Popular, que ja saben d'on procedien. Si fins i tot, al seu si, sembla que s'estiga gestant alguna cosa per part d'algun sector més “normal” perquè també aquests estan veient-se arraconats i foragitats.

Amb quina nostàlgia recorden temps passats en què dictaven el que calia fer i dir en cada moment (encara ho fan a Canal 9). I, sobre tot, l'afalac desmesurat al líder.
Pensava que havíem avançat. Però, no.

3 comentaris:

  1. No és bo, gens bo, que un poble es senti "fora de lloc"

    ResponElimina
  2. I com no podia ser d'altra manera, el PP qualifica la manifestació de catalanista, independentista i contra la comunitat. No ens recorda allò de la confabulación judeomasónica? Massa coincidències.

    ResponElimina
  3. Menys mal que tenim açò per "desfogar-nos", perquè jo puc arribar a uns nivells d'irritació amb aquesta gent totalment irracionals...

    ResponElimina