diumenge, 23 de gener de 2011

Meditació en un dia de fred


Ai! Ja els tenim ací. Ja se'ls percep la flaire blavosa que exhalen per llurs porus. Ja tenim a l'abast el tronc on agafar-nos per sortir de l'estat caòtic en què ens trobem. Ben aviat ens veurem lliures d'aquesta llosa que ens ofega, ens esclafa, no ens deixa viure i ens té segrestada la nostra llibertat.
Aquest govern, si, el que tenim, és un sàtrapa que ens té dominats mitjançant un estat policial, en un règim de terror i de privació de llibertats que ens fa desitjar la vinguda dels àngels blaus que amb l'espasa justiciera llançaran el gran dictador, el boig que ens governa, a les obscures profunditats i la seua memòria passarà als tristos anals de la ignomínia.
Instal.lats com hi som en un país de desesperança, el nostre anhel és deslligar-nos-en i trencar amb aqueixa cultura de la mort en la que ens han situat. Una cultura de mort, no sols física, sinó també social, que ens condueix a la vora del precipici on estem abocats si ells no hi venen per salvar-nos.
Venen relluents, nets, despresos de corrupcions i anunciant austeritats per tothom. Sense privilegis iniciaran una etapa d'igualtats on no seran reconeguts ni per llurs mares. Ara serem dotats d'altíssims nivells de llibertats i de benestar social. Però ens aguaita un gran perill: molts amb el cervell semat podrien sentir-se motivats a exercir la violència si aquestos salvadors arriben a governar-nos. Tot i aquest perill, paga la pena que la blavor siga a casa nostra, doncs així, ja ningú no perjudicarà seriosament la llibertat.
Així doncs, ja podrem descansar tranquil.lament. Tot serà un niu de pau. Gaudirem altra vegada d'un excel.lent benestar econòmic i el pensament serà únic i lliure de tergiversadors que sols saben sembrar insídies, mentides i fal.làcies, per tal d'espatllar la pau i la convivència ciutadana. Una nova Reconquesta està a punt d'iniciar el seu camí per retornar aquest país al lloc d'on mai devia d'haver eixit.
La pau siga amb tots nosaltres mentres esperem la vinguda dels salvadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada