divendres, 31 de desembre de 2010

Any Nou

Roda i volta, els esdeveniments van succeint-se en el cercle del temps. Tot és cíclic, com una sénia que va girant sobre si mateix repetint infinítament els moments.
Ja estem altra vegada acabant l'any quan fa un no-res brindàvem amb vins escumosos i se'ns entravessaven els grans de raïm de manera afanyosa amb l'objectiu de donar compte d'ells al ritme d'unes campanades que indicaven que açò s'acabava.
Però no és així: ni s'acaba ni comença, simplement continua És la roda del temps que ens mostra el que li hem encarregat per jalonar-lo. I mentre el temps gira i gira, nosaltres anem consumint etapes d'una manera rectilínia sens possibilitat de repetir-ne.
Durant aquests dies del solstici hivernal, aprofitant les poques hores de llum solar, li hem assignat al temps que ens recorde que un nou cicle està començant i, amb ell, desitgem que tot siga millor –almenys no pitjor- del que ha estat fins ara. Ho farem palés a tothom, siga qui siga, i d'una manera conscient o inconscient a base de repetir frases fetes carents , moltes vegades, de contingut.
Ara iniciarem un nou període que sabem acabarà i tornarà a començar, al contrari que nosaltres, que ens haurem deixat una part nostra en el recorregut perdent-la per sempre.
I de tot cor, Feliç Any a tothom i procurem tenir present que és millor donar vida a l'anys que no pas més anys a la vida.

4 comentaris:

  1. "Voy cruzando el calendario con igual velocidad"... Feliç any nou també per tu, Carles!

    ResponElimina
  2. Igualment, a tots tres us desitge el millor.

    ResponElimina