dilluns, 8 de novembre de 2010

Navegació blogaire


Açò del món blogger, o blogaire, o com es diga o s'escriga, presenta diferents moments en què la cosa pot anar per uns camins o per uns altres. Unes vegades, sents un gran plaer el pertànyer a ell; d'altres, però, no és que et penedisques d'haver-hi entrat, més bé et preguntes què fas tu ací, obligant-te a escriure o a penjar fotos. Tot plegat, t'adones què és un món del que difícilment te'n pots escapar i et sents agradablement atrapat en la seua xarxa. Escriuràs més a gust uns dies, amb dificultats, uns altres, però sempre amb el regust que alguna cosa teua va per ahí i algú la llegirà.

Cada cop més vas entrant en blogs que vas descobrint i dels que gaudeixes amb la seua lectura. Eres adicte lector d'uns altres que fa temps ja els havies descobert i que quan triguen massa en publicar quelcom de nou, et fan patir una mica pensant si els seus autors s'hauran cansat i hauran abandonat o estaran en fasse de cansament i necessitaran un període de reflexió, descans o ves a saber què.

Aquesta xarxa és expansiva. No et reté amb huit braços com ho poguera fer un polp, més bé aqueixos braços es multipliquen i van fent-se més i més nombrosos. És que hi ha tanta varietat i tanta oferta, inclús de la mateixa temàtica, que no pots resistir als seus encisos.

Natura, política, societat, opinió, notícies, bogeries,... i, tants i tants altres temes que resulta quasi impossible accedir a tots.

Naveguem per unes aigües lliures de peatges ideològics i quan lliges, penses que el “escribidor”-petit homenatge a l'últim Nobel- no opina d'una o d'altra manera per obedir el qui paga, sinò que ho fa perquè realment pensa així. Aqueixa és la gran diferència amb el periodista professional.

Aquestos dies el blog de la superconeguda Comtessa –molts dels qui em llegiu ja sabeu a qui em referesc- ens ha recomanat un lloc al que he tingut molt de gust en entrar-hi. Des d'ací, agrair-li la recomanació i donar-li la benvinguda, que ja feia massa temps que no en sabíem res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada