dimecres, 30 de juny de 2010

Summer is coming

Juliol ha arribat i, amb ell, ha sonat el xiulet del començament de les vacances estiuenques, que uns les tindran ben llargues, altres es conformaran amb menys i, per desgràcia, altres sols veuran com els demés surten cap a platges, muntanyes o països llunyans.

Ací, a les zones litorals, juny ha estat un mes tranquil, sense massificacions, amb temperatures agradables que, tot plegat, han fet d'aquestos dies una mena de paradís on les ones de la mar acaronaven les arenes quasi desertes i els passejos marítims s'hi trobaven lliures de gentades trepitjadores dels seus sols.

Aquesta imatge, però, quasi idíl.lica, té les hores ben comptades. Aviat, hi desembarcaran exercits d'estiuejants que, procedents del centre peninsular, envairan les costes i faran que l'ambient siga ple de bullici. Aquestes masses àvides de sol, d'arena i de mar, desfilaran cada matí, amb ritme processional, carregades d'utensilis platgers, cercant els primers llocs de litoral on alçaran consuetudinaris títols de propietat.

Així passaran les jornades de l'estiu, renovant-se cada setmana, els inquilins d'eixa gran quantitat d'apartaments que no tenen descans fins que setembre siga ben entrat en dies.
Disposem-nos, doncs, a conviure amb tot açò i aprofitem, els qui puguem, d'escapar-nos, de tant en tant, cap a zones d'interior on la convivència resulte més agradable i familiar.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada