divendres, 18 de juny de 2010

Qui brama per ahí?


Quan vegem actuacions tan vergonyoses com la d'un tal Alfonso Rus –president de la Diputació de València- insultar tres professors amb la paraula “gilipollas” i “vamos a rematarlos”, ens enrojolem de tenir representants polítics d'esta mena. Com pot ser que gent tan inculta, tan salvatge, tan bròfega, estiga al front de les institucions politiques?


Si des de les esferes governants s'insulta el professorat simplement per utilitzar un lèxic adequat i fugir dels vocables populars, mal exemple per a la convivència escolar on es suposa que ha d'haver-hi respecte cap els docents i cooperació activa amb ells per part de tota la comunitat escolar a fi de dur a terme l'educació i formació dels alumnes. Què podem esperar per part d'alguns pares i mares en la seua actitud cap a l'escola veient les actuacions d'esta classe de polítics rucs?

Doncs bé. Ara, la resolució judicial sobre la denúncia interposada per algun sindicat contra este “enano mental”(perdó, però no puc defugir de qualificar-lo així) ens sorprén també amb unes paraules que no fan cap favor a la classe docent. Diu la jutgessa que amb l'insult “gilipollas” no estava identificant personalment ningú i que el “vamos a rematarlos “ és un expressió ornamental. Què passaria si ara algú digués públicament que hi ha jutges “gilipollas” i “hay que rematar-los”? Ja us podreu imaginar el resultat.

Amb resolucions d'esta índole, estem recolzant actituds similars a les del nostre ruc, que ja sols li falta bramar i que als portaequipatges dels cotxes oficials de la Diputació se li pose alguna garba d'alfals.

2 comentaris:

  1. Un apunt per a la reflexió democràtica:
    Què haguera passat si aquestes mateixes paraules les haguera dit Otegi?
    Salut i Terra

    ResponElimina
  2. Francesc, el més segur és que l'haurien processat i condemnat per desacat a l'autoritat i incitació al terrorisme

    ResponElimina