dimecres, 12 de maig de 2010

Gürtelàndia

Altra vegada silenci en Canal 9 sobre el cas Gürtel. Esta notícia no té massa importància per a ells i tan sols li dediquen 26 segons, del quals, la majoria, són per dir que el PP recolza el seu president.
Ja veus, tenim un "presumpte" presidint i ací no passa res. És més, encara els dolents són els acusadors. Fins a quin punt ha d'arribar tota aquesta història perquè tinga alguna conseqüència? Veient totes les reaccions del partit implicat, crec que tindrem un president empaperat i dirigint una comunitat que dorm indolent davall les arcades de les palmeres, però que, això si, li atorgarà de nou la seua confiança perquè està encisada amb les fires de cotxes i barquetes, amb visites papals i altres arreglaments florals que únicament són façanes buides de continguts, però, què collons! donen prestigi.
Ara, li muntaran actes de desagravi per les calumnies rebudes, el recolzaran fins la mort, li donaran ànims i li faran l'esquena morada de tanta palmadeta que li pegaran.Tot un seguit d'actes i paraules que no faran més que avergonyir-nos de viure en aquesta terra habitada per gent que sembla agradar-li ser dirigida per polítics que no tenen vergonya.
Com podem comprovar, paguem uns mitjans de comunicació públics que ens desinformen i que sols serveixen per fer-los propaganda de manera descarada. Únicament trobem paral.lelismes en països de règims totalitaris o, diuen també, a l'altra comunitat on governa una senyora que alguna vegada ha fet algun duet amb el nostre presi.
A la resta de l'estat, no sé si serem coneguts com a País Valencià, Reino de Valencia, Comunidad Valenciana o... Gürtelàndia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada