dijous, 13 de maig de 2010

Atletitis

Ja m'estan tocant els testets amb tant d'Atleti. Això de “hoy, todos somos atléticos” ho deixarem córrer, perquè jo sóc “anti atlètico” per raons òbvies. Els que segueixen el futbol ja deuen saber per què ho dic.
Ara, a esperar que es desunfle esta atletitis que ens ha afectat durant els darrers dies com el fum eixe del volcà islandés, que més val no intentar escriure el seu nom, no siga que ens pillem els dits. Però no ens il.lusionem massa, perquè s'acosta l'altra final i tornarà a passar el mateix. Ara no serà un equip anglés sinò un d'espanyol, encara que quan des de la “villa i corte” es juga contra algú, eixe algú sempre serà considerat estranger (recordar lapsus d'algun periodista)
No recorde jo que quan altres equips aconseguiren el mateix se'n parlara tant; fins i tot en les tertúlies de caire polític s'han fet resó de la victòria. En este país -millor dit, estat- sols conten els equips capitalins i, com no, el Barça, però deu ser per allò de la rivalitat amb el Madriz.
Españolito que vienes al mundo, si no eres de Madriz, apaga i veste'n, perquè no contes per a res. Per a alguna cosa, si: pagar impostos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada