dijous, 15 d’abril de 2010

Miscel.lània de despropòsits

En este país, sembla ser que tot val: mentides, falsetats, preses de pel, incultura, pocavergonya i totes les paraules similars que se vos en puguen ocórrer. En política, un dia rere l'altre, veiem les actituds que alguns prenen davant els problemes de decència Que se´ls hi presenten. En la societat, conflictes de poca importància que esdevenen muntanyes insalvables si no és per via judicial. En els mitjans de comunicació, personatges de tres al quart que tenen elevats nivells d'audiència i que són presentats com a gent de predicament.

Em maravella escoltar Rajoy demanant -més que demanant, exigint- dimissions de polítics que han dit o han fet coses que a ell no li pareixen bé, quan ell mateix té un gran llistat d'impresentables que ahí estan per a vergonya nostra i d'ells (si més no, d'ells seria una mica difícil perquè no en tenen)

Un altre cas concret és el de la tal Belén Esteban amb les seues lliçons d'història que farien avergonyir el més ignorant. Estes són algunes perletes que ha deixat:

El Neolític:"La definición exacta no me la sé", encara que el que sí que tenia clar és que aquesta etapa és una de les tres compreses en l'Edat Mitjana.

L'Edat Mitjana es perllonga "hasta que los seres humanos hacen la escritura".

L'Edat Moderna, que "está muy bien porque es aquella en la que vivimos"

L'Edat Contemporània és "lo que viene".

Totes aquestes coses i moltes més són les que ens ofereixen algunes de les cadenes de TV i que ens traguem sense més. Sempre queda la possibilitat d'apagar la caixa o canviar a alguna cosa de més trellat.

1 comentari:

  1. Però la culpa de que aquests ignorants i dona lliçons de la vida ixquen a la televisió, no la tenen ells, la tenim nosaltres o millor dit, le gent que veu aquesta mena de programes o pseudo-programes, doncs el mon televisió es molt clar, si tens audiència et quedes sinó te'n vas a l'atur. Aleshores, nosaltres tenim el mànec per la ma.

    ResponElimina