dimarts, 16 de febrer de 2010

Encontres i reencontres

Estos darrers dies vaig una mica estressat per culpa d'açò, de l'internet. Ara que hem acabat les classes del primer quadrimestre i estem esperant les del segon, em veig, de sobte, un muntó d´hores al meu abast. Són hores que vull aprofitar al màxim buscant coses, buscant persones, llegint diaris, revistes, blogs... Per cert, aquestos últims t'ocupen la major part del temps. Són com una reacció en cadena que no acaba mai, és a dir, que entres en un i eixe et porta a uns altres que a la volta, et condueixen a uns altres i així successivament, fins que et plantes i dius prou.

Una de les facetes d'aquesta eina és la de trobar persones. Vas buscant i vas trobant gent que fa anys que no havies vist o que havies perdut el contacte. Resulta que també et troben a tu i aleshores, s'hi produeix un intercanvi de missatges d'alegria pel mutu reencontre. I una vegada ens hem trobat, ja no podem caure de nou en l'abandó.

Hi ha també altres encontres que no són reencontres, són encontres per primera vegada. S'hi produeixen, no sé si de manera fortuïta o premeditada per part d'estos cervells d'internet, estos contactes que venen a situar-te en el camp ideològic al qual pertanys o en el camp d'interessos comuns que comparteixes amb altra gent siga de l'edat que siga.

Així, van apareixent al teu monitor persones que et cauen bé sense haver-les conegut mai. Lliges el que escriuen i subscrius quasi tot, o tot, el que diuen. I ja no pots deixar-les. Estàs expectant per la seua pròxima publicació. Estos contactes poden estar geogràficament molt a prop o molt allunyats, però com internet no té distàncies, açò no és obstacle. Comproves el mapa de visites i veus que t'entren de tot el món. Uns et llegiran, altres passaran pel teu lloc i no faran res, altres t'entraran per error o per atzar. Sempre, però, tens uns addictes que fins i tot, et fan algun comentari i són estos dels que més il.lusió et fa rebre notícies d'ells.

I així, vas establint una relació d'amistat virtual que et fa vore que és útil romandre en este món del ciberespai on vells coneguts se t'apareixen i on altres de nous entren a la teua vida.

3 comentaris:

 1. sí,així és,internet no té fronteres....i té lo bò que pots estar en contacte en gent de tot arreu.

  Salut!

  ResponElimina
 2. bon día; amb permés i, donat que he vist aquest comentari teu, que el subscric, benvingut siga tot allò que reforça la comunicaciò i interacciò de homens i dones, amb l'espirit de encontrar-se
  per a compartir tota mena de opinions,criteris,cultura, de tot tipus, que enriquixca el fons de tots ells.
  salutacions...¡¡¡

  ResponElimina
 3. :)

  tens tota la raó!

  salutacions des del meu mar!

  ResponElimina