dissabte, 13 de febrer de 2010

San Valentí, o quan fer un regal


Dia de Sant Valentí. Un altra porqueria comercial que ens menja, ens rosega i ens desmicola el cervell a base de recordar-nos que els nostres amors necessiten d'un regal per tal de confirmar-los la nostra estima i que mai ens separarem d'ells. A mi, tot açò em sona a presa de pel, per no dir altra cosa. Però, hala!, a seguir les pautes marcades pel monstre del tall anglés que ens diu, mana i ordena què hem de comprar, quan ho hem de fer i per a qui ha de ser, per no dir també, quan comença la primavera o quan ha de ploure.
Potser, les persones, o algunes persones, necessiten o necessitem de regals, almenys ens agrada quan en rebem algun, però d'ahí a marcar quin dia s'ha de fer, pense que hi ha una gran diferència.
Passarem de San Valentí, que no té cap culpa de què l'hagen triat per representar l'esperit comercial dels regals. Passarem dels aparadors que ens ho recorden i anirem a la nostra, es a dir, farem un regal quan ens abellisca.

2 comentaris:

  1. També podrem regalar roses qualsevol dia que no sigui S. Jordi i ignorarem la festa tan esperada?
    Crec, Carles, que el màrketing comercial l'utilitzen arreu del món.

    ResponElimina
  2. Et done la raó en això de màrketing, però no m'agrada que hagem d'anar al toc que ens marquen. M'agrada més l'espontaneitat i que les coses es fassen quan t'arribe l'impuls. Al Sant Jordi li passa el mateix que al Sant Valentí o que al Sant Josep o que a qualsevol altre santet. Amb açò, no vull llevar-li a ningú el gust de celebrar el dia X, però jo no pense així.

    ResponElimina