dissabte, 16 de gener de 2010

Aigües no potables

Qui em mana a mi escorcollar la premsa i anar picotejant telediaris? No en tenim prou amb els nostres mitjans “oficials” que s'encarreguen d'abastir-nos de l'actualitat sense que ens falte de res? Tots aquests disgustos que agarre són conseqüència d'eixir-me'n dels missatges paternalistes de C9 (que ningú no s'hi confonga amb CR9, que no té res a veure el pobret lusità que bastant té a justificar l'animalada de milions que s´ha gastat el Florentino amb ell) que no intenten altra cosa que els habitants del regne –entre els quals m'incloc- estiguen ben assabentats i correctament informats de tot el que ocorre. Per a què està, sinó, la nostra RTVV?
Nosaltres no hem d'anar per ahí llegint notícies esbiaixades que publiquen alguns pamflets envejosos de l'estat de benestar que ens procuren els nostres governants tan sol.lícits ells amb què tot transcórrega dins del més pur ambient de rectitud moral basada en la tradició i en el respecte a les coses sagrades de les que ells en són fidels transmissors.
Així doncs, tot el que he llegit, no són més que falòrnies dels qui ens volen enganyar i enfonsar-nos perquè no alcem el cap. Tot un seguit de notícies que el nostre C9 no pot emetre-les per això, perquè són fal.làcies que espatlen el nostre esperit i ens fan malbé.
Com dic, a mi, el llegir coses com aquestes que no són bones, em provoquen desassossecs i malestar. Són conseqüència de la curiositat que tens d'anar-te'n a beure a altres fonts que ja et diuen que són “aguas no aptas para el consumo humano”, es a dir, no potables, que et poden causar mal de panxa.
Però jo, cabut que sóc, no he fet cas i m'he pegat uns bons tràngols com aquestos:

Aznar, un dictador reprimit que no ha eixit de l'armari”. La cara és l'espill de l'ànima.

Ana Botella creu que va haver-hi intervenció divina en l'atemptat fallit d'ETA contra Aznar” La marededéu se li apareix en somnis

Camps represalia el PSOE expulsant-lo de Bancaixa” No negocia amb senyors que el volen portar a la presó. Si no hi ha res de res, estic totalment tranquil.

Munilla veu pitjor la nostra pobra situació espiritual que la catàstrofe d'Haití. L'espiritualitat urbanística i immobiliària de l'alta jerarquia

Un milionari menorquí llega la seua herència als Prínceps. Amb el desatre d'Haití, açò és pecat. Espere que no l'accepten
Camps va prometre que el circuit de Formula 1 de València tindria un cost 0. Han passat dos anys i les amortitzacions promeses a canvi de desenvolupaments urbanístics no han arribat. El que si ha arribat és la factura de 89 milions d'euros. I els valencians a pagar. I, sobretot, a votar tres quarts del mateix

Per hui, ja n’he begut prou. Encara és un mal de panxa suportable. Més, seria imprudència per la meua part. Vos recomane fer el mateix si voleu viure tranquils i sense problemes de salut mental.

2 comentaris:

  1. Tal vegada hauria estat millor calmar la set amb aigua de botella...Pensa que les aigües que no es poden consumir es poden fer servir per fregar el terra. No sé si és un bon suggeriment, però te'l deixo aquí, per si de cas.

    ResponElimina
  2. Això és el que ells pretenen, que beguem l'aigua embotellada que ens serveixen. Pense que hem de beure d'altres fonts encara que perjudiquen el nostre equilibri emocional assabentan-nos de quina és la realitat en què vivim.

    ResponElimina