dilluns, 29 de juny de 2009

Platja de Gandia, sense crisi

Darrerament, estem veient uns anuncis a la TV en què posen de reclam la platja de Gandia i aquest fet sembla estar dirigit a la gent jove, que entre set, huit o deu individus, lloguen un apartament i passen una setmana a ple rendiment donant escape a tota la vitalitat que tenen i que a falta d'altres eixides, ho fan de la manera més simple i poc productiva. Això sí, tenen dret a la diversió, però desconeixen que eixe dret té uns límits, límits que els marquen els drets dels altres, en aquest cas, el dret al descans i a gaudir dels espais públics nets i en bon ús.
No sé que pretenen els promotors d'eixe anunci. Si volen donar impuls al sector turístic de Gandia ho tenen clar amb aquesta mena d'anuncis. Vindran, si, però grups de joves amb ganes de gaudir de la festa?, de l'alcohol i d'alguna altra substància enervant. La platja anirà prenent cos i esdevindrà santuari de pelegrinatge juvenil al reclam de la vida nocturna sense trellat. Tota una destinació estiuenca on sembla que tot està permés. Després, es queixen de què ací no hi ha turisme de qualitat. Si açò és el que sembren, com volen recollir els bons fruits? Estan espantant la gent que busca pau, benestar i un descans reconfortant.

L'estiu passat, i amb aquesta mateixa temàtica, enviava una carta de protesta al diari Levante-EMV, carta que no em varen publicar i de la qual cosa en desconec els motius; no sé si perquè en tenien massa o perquè no era interessant. La bona qüestió és que em vaig quedar una mica defraudat per no haver tingut ressò la meua denúncia. Ara, però, tinc la ocasió de fer-ho, encara que no sé si tindrà bastant ressó -més bé, crec que no- però em serveix de descàrrega personal i ahí està per si arriba on haja d’arribar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada