dilluns, 4 de maig de 2009

R.Costa, el seu cotxe i la seua mentida.

No fa massa dies, Ricardín Costa, en la declaració personal de bens, declarava tenir un saldo negatiu de 1.500 €. Qualsevol persona, amb un mínim coeficient intel.lectual, sap que eixa declaració és una presa de pel i que és ofensiva per a la gent que declarem fins l'últim cèntim.
Aquesta manera d'actuar és bastant habitual en gent de les característiques de Costa, però no sempre ixen a la llum pública. En el cas d'aquest subjecte la cosa es fa més palesa per ser un càrrec del PP que va presumint de dignitat i acusant tothom de corrupció.
Ara -i feliçment per a ell- ha eixit indemne d'un accident de transit i -com s'agarra abans a un mentider que a un coix- doncs tots ens hem assabentat del cotxe que tenia: ni més ni menys que un totcamí de luxe de vora 80.000 euros que sols té quatre concessionaris a tot Espanya degut a l'escassa venda per l'alt valor de mercat d'aquest automòbil d'altíssima gamma.
Tindrà valor aquest individu de tornar a eixir als mitjans de comunicació declarant-se “pobre de solemnitat”? Pense que no ho farà, és més, ni en dirà res. Passarà del tema com si no anara amb ell.
I les preguntes que floten en l'aire són les següents: És Ricardín Costa un mentider compulsiu? Si realment el seu saldo és negatiu, d'on ha tret els 80.000 euros? És un regalet del seu amic el Bigotes que, a banda de trages, l’obsequia amb aquest cotxe?
Personalment tinc la meua opinió. Cadascú que pense el que vullga.

1 comentari:

  1. I aquesta mena de polítics son els qui han de pensar en la classe treballadora quan guanyen sous increïbles, tene buffets d'advocats, i "regalets", els ix la declaració de renda negativa?

    A qui volen pendre el pel?, 80.000 euros en un vehicle, que més tindrà a nom de sa mare, la seua iaia, o qualsevol altre familiar?

    Simplement vergonyòs.

    ResponElimina