dilluns, 18 de maig de 2009

D.Francisco i D.Francisco

18 de maig, dia abans -no, que ha estat traslladat al dimecres- que D.Francisco Camps comparega davant el jutge. Deu estar nerviós per aquest trasllat de data, ja que està desitjós de contar la veritat i ara li ho han endarrerit un dia.

Com deia, el 18 de maig els noticiaris ens ofereixen la noticia de les compareixences públiques de D.Francisco sent aclamat per diferents col.lectius i organismes públics, tots ells plens de pilotes convictes i confessos cap el poder institucional per tal de no perdre les prebendes i beneficis que se'n reben. Fins i tot, el col.lectiu gità aclamant “Tio Paco” com si d'un patriarca es tractés. Ja no sé que ens queda per veure, però de segur, que en seguirem veient de més grosses.

Pensava que totes aquestes aclamacions indestructibles s'havien acabat amb la desaparició de l'altre D.Francisco, però, no: continuem com estàvem. Aquell Francisco detenia el poder sense que ningú l'hagués votat i rebia contínuament adhesions i aclamacions de tots els vividors de la política del moment. Ara, aquest Francisco ha estat votat -no vaig a posar en dubte la qualitat del vot, però els sociòlegs i experts en la matèria se n'haurien d'ocupar- i no podem dir que siga com l'altre, encara que acabe de llegir en algun lloc -no recorde on- que la democràcia és el sistema d'elegir els dictadors de torn.

Veient aquestes manifestacions, em fa vergonya aliena contemplar tanta “pilota” a l'amo i més, procedent d'alguns rostres que no coneixen la vergonya ni la dignitat i que militen per propi interés en un partit -en aquest cas en el PP, com podria ser en un altre, que de tot n'hi ha-. Ja veurem que passa si per alguna d'aquelles D.Francisco no ix massa ben parat d'aquest afer. Que diran en la seua defensa? Com justificaran tanta adhesió? Com quedaran les mans després d'haver-les posat al foc? Em tem que tindran recursos per a tot; són així de “sabuts”, que això si que ho tenen, cal reconéixer-ho. Són mestres en saber fer passar allò indecent, impresentable i immoral com a natural, legal i bo per a la societat que governen.

Tots aquests muntatges semblen haver-hi estat programats per manifestar-li al jutge que la “societat” defensa a ultrança el seu “lider” i d'alguna manera pressionar-lo perquè l'home s'incline al seu favor. Volen que l'àrbitre xiule al seu favor a base d'escridassar i aücar per tal d'atemorir-lo.

P.D. A propòsit de pilotes, oportunistes, trepes i altres oficis semblants, algú sap si Blasco - prototipus de camaleó- ha estat en alguna d’questes aclamacions? Ho pregunte per coneixer com s’acoblaria a un canvi de poder.

3 comentaris:

  1. Que vagen amb compte els gitanos de dir-li “Paco” al molt Honoratble que tal vegada es lleve algún privilegi, el nostre president li diuen Francisco i prou.

    Quant de “palmero” aclamant la ma que els dona de menjar, si Francisco ix condemnat vorem tota esta mena de vividors i pocs desvergonyits ( no tots en el PP son igual) van a veure’l i fer-se una foto al seu costat.

    La manipulació de les institucions públiques que fa el PP ratlla el fer un Tesis i donar-ho a conèixer a les universitats. Campsnal 9, periòdics, programes de ràdio, tot al servei del líder i silenciant els fets que el poden embrutar. Fins on hem arribat

    ResponElimina
  2. Ja recorde on he llegit allò dels dictadors. Ha estat en el blog Vent d Cabylia on apareix un acudit que diu el següent: La democràcia és la llibertat de triar els nostres propis dictadors.

    ResponElimina