dimecres, 29 d’abril de 2009

Pobres de solemnitat

Fins a on pot arribar la desvergonya dels polítics de PP valencià que declaren uns bens que corresponen a les classes baixes de la societat? Pot ser ens consideren tan imbècils, idiotes i badocs que creuen que amb aquesta declaració ens poden enganyar. No sé com es pot ser tan mentider amb aquest tipus de mentides. Si feren unes declaracions un poc més ajustades a la realitat, tal vegada ho pogueren fer, però amb tot aquest enfilall de despropòsits, no hi ha ningú que s'ho puga creure. Els militants de base del PP deuen estar un poc mosca pensant que els seus dirigents són més pobres que ells.

La declaració de bens de Camps ens fa somriure una mica, però la del “meu amic” Ricardín, és per descollonar-se. A aquest pas, i com crec que és de Castellò, ben aviat el podem veure als peus de “Fadrí” demanant almoina per poder menjar. I si ens parem a pensar en l'afer dels regalets del Bigotes en forma de vestits, trobarem la justificació de perquè els van acceptar: són pobres i no poden fer front a la despesa de vestuari que el seus càrrecs demanen.

Davant tota aquesta declaració de “sinceritat”, Ricardín vol que els dirigents del PSOE facen el mateix. Jo pense que primer ho hauria de demanar als seus correligionaris com Fabra, Rus i tos els altres capitostos i una vegada fet açò i posant-se com a exemple, demanar-ho a l'oposició.

Diuen que Càritas, Creu Roja i altres organismes d'assistència social estan col.lapsats de tanta gent que hi acudeix a demanar menjar. No creieu que Costa deuria anar-hi també? Presenta un saldo negatiu en els seus comptes i així no es pot anar a comprar, almenys a mi, com a qualsevol, si no pague no em venen res. Que mentiders que són! Com ens estan enganyant! o això creuen.

Amb aquest PP ja ens fa vergonya ser valencians. Sembla que des de la resta d'Espanya ens estan mirant una mica sorpresos i amb hilaritat per tots els desgavells que ací estan muntant-se i que van apareixent en els mitjans de comunicació nacionals amb un ritme que va en augment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada