divendres, 24 d’abril de 2009

Erre que erre

No sé si el que passa amb els "PP's" és per plorar, per riure, o per no fer cas. Estan estacats en el Gürtel fins la coroneta i, que fan? Dimitir? No. Donar explicacions? No. Contestar les preguntes dels periodistes? No. I ací és on ve el dubte de si plorar, riure o no fer cas: allò que fan és demanar la dimissió de l'alcalde d'Elx.

Ricardín Costa -que ens suposa a tots idiotes- no para d'exigir-ho un dia si i l'altre també. Si li pregunten per la seua implicació, ell demana la dimissió de Soler. Si li pregunten pel president Camps, ell demana la dimissió de Soler. Són com éssers angelicals que no fan res malament i si se'ls implica en algun afer brut, arremeten contra tot i contra tots. És la dreta de sempre; la dreta que té el país com una finca particular i quan els lleven el poder, prediuen grans catàstrofes; quan els acusen d'alguna cosa, es defensen dient que els acusadors són uns antipatriotes.

I no passa res. Ja poden cometre tota classe d'abusos, que suraran sense conseqüències polítiques o judicials. Ací, ningú no dimiteix. Ací, ningú no dóna explicacions de res. Déu meu! En quin país ens toca viure!

Ara veurem que diran amb la novel.la d'amor entre Camps i el "Bigotes". Canal 9 -no li dic pocavergonya, perquè això seria tindre'n quelcom; millor seria dir-li-ho en castellà: sinvergüenza, per no informar- podria muntar un serial amb les manifestacions amoroses entre ambdós i emetre-les després de les notícies de la nit. Trobe que a L'Alqueria Blanca li eixiria un seriós competidor en els nivells d'audiència.

I que dir del seu amo de Madrid? El recolza, però quan li pregunten si posaria la mà al foc per ell, la vista li pega voltes i no contesta. Ai! PP. Que ben muntat ho teniu tot. En això si que sou mestres. Entre que sabeu fer molt bé aquestes coses -i altres- eixint indemnes d'elles (Zaplana-Naseiro, Trillo, Fabra) i que no teniu oposició, aneu sobrats per la vida pública sense que ningú vos faça ombra.

1 comentari:

  1. Tens raó. No hi ha oposició. Almenys jo no els veig enlloc. I mira que els ho estan posant fàcil. Pep

    ResponElimina