dilluns, 20 d’abril de 2009

Després de Pasqua

Bo. Ja han acabat aquestos dies de Passió i Alegria en què tothom ha optat per realitzar les activitats que més li han abellit. Sens cap dubte, pense que la majoria haurà eixit al camp o haurà anat a visitar localitats o paratges que té al costat de casa, però que, habitualment, no ho sol fer.
Doncs bé. Jo, no és que haja fet exactament això, però si que he estat a “la meua terreta” i, com és de suposar, ja me la conec de sobra, però sempre hi trobe coses noves mirant-la des de diferents perspectives. Aquesta vegada ho he fet amb més deteniment mitjançant llargues passejades o eixides amb bici.
No vaig a escriure més sobre el tema. Únicament mostraré un petit recull de fotos preses i que mostren l'esplendor d'aquesta verda primavera en terres del Comtat al voltant de Beniarrés, Planes i L'Orxa.

Pels voltants de Planes


Almudaina als peus de la serra del seu nom.
El pantà de Beniarrés resguardat per les serres de Mariola i Benicadell
El Serpis inicia ací el seu recorregut per l'Estret de L'Orxa
En L'Orxa, en un capvespre tranquil després de la plujaPanoràmica del pantà de Beniarrés en aquest any tan plujós.Em vaig trobar uns companys de la Penya Golosa esmorzant a l'Alberg Serpis Rural de L'Orxa.

L'Orxa des de la serra de l'Albureca

El Serpis eixint del embassament de Beniarrés


Passeres al Serpis per L'Orxa.

2 comentaris:

  1. Benvigut de nou Carles. Feia dies que no es sabia re de tú.

    I sim realment aquesta terreta nostra ésde lo milloret i en qualsevol indret et trobes coses noves.

    ResponElimina
  2. sí,això és veritat,ací tenim lo milloret de lo milloret i sempre la gent tendeix a viatjar fora quan ací tenim un autèntic tresor

    ResponElimina