dijous, 5 de març de 2009

Perplexitat

Llig, escolte, observe resultats electorals, veig enquestes d'intenció de vot. Tot això em resulta d'allò més perplex. No sé que pensar, no sé que opinar, no sé que creure. El PP puja, els sociates baixen. El PP està ple d'escàndols; el PP no expulsa cap enviscat, més aïna els protegeix, els acull exageradament fent pinya, els defensa de tot atac. Els socialistes, però, els expulsen del partit, els defenestren. I, tot i això, els primers ixen reforçats i els segons paguen les conseqüències.

Els populars ataquen les excessives despeses dels càrrecs socialistes, però els seus càrrecs fan igual o pitjor. Els populars denuncien tractes de favor, adjudicacions, finançaments il.legals i ells fan igual o pitjor. I, tot i això, els seus electors segueixen votant-los. Els socialistes, en canvi, es veuen castigats en les urnes o abandonats pels sues votants en forma d'abstenció.

Totes aquestes contradiccions em fan pensar i reflexionar sobre els votants d'uns i dels altres. Els votants de dretes no donen importància a aquests fets, els recolzen com si res no hi hagués passat; en canvi, els d'esquerra sí que els consideren i no perdonen els seus quan no fan el que deuen i quan la seua conducta no és ètica. Diferents vares de medir els mateixos fets uns i altres.

Les conclusions que n'extrac me les guarde per a mi. Cadascú que pense el que crega més convenient. Però, com a resum final, si que dic que no m'agrada que la gent corrupta acuse els altres de practicar les corrupcions que ells mateixos practiquen amb total impunitat i, malgrat tot, queden com a guanyadors polítics.

1 comentari:

  1. Jo, en la meua enquesta particular també estic pujant en popularitat i en intenció de vot. I no veges l'alegria que tinc al cos.

    ResponElimina