divendres, 27 de març de 2009

Miscel.lània

Darrerament, estan passant moltes coses que ens tenen la mar d'animats i quan estem capficats en una, immediatament n'hi sorgeix un altra.
Costa demana dimissions i ell no vol saber res dels trages.
Camps va presumint de ser una comunitat capdavantera i resulta que estem a la cúa de quasi tot.
L'Eurocàmara amenaça a retirar fondos cap a Espanya i el PP valencià s'irrita perquè li estiren les orelles.
Trillo, tan xulo ell demanant dimissions i responsabilitats als altres, veu com el Iak-42 està a punt d'aterrar sobre el seu cap.
El PP i el PSE s'han unit per governar Euskadi. No sé com sentarà als abertzales açò que un president no parle euskera. Ací també n’hem tingut i no m’ha agradat.
Un monyicot està burlant-se de la policia i dels jutges i ens fa gastar molts diners als contribuents buscant un cos que Déu sap on estarà.
El PP valencià trau a relluir la seva admiració per Franco. Ja ho sabíem, però volien negar-ho. Que mal ho dissimulen. A la primera de canvi, queden en evidència. Menys mal que que l'aca i el el burro els van fer fora.
Tots d'acord en abandonar Kosovo, però l'oposició vol traure-li punta i no para enredrar.
El fracàs escolar a la C.Valenciana ronda el 40% (si som sincers, el professorat ha estat benèvol, ho dic per experiència) i el Font de Mora traient ocurrències. Prompte als menjadors escolars menjaran de postre flam xinés "El Mandarí"
Els integristes ultramontans ixen en defensa de la vida i ataquen clíniques abortives. Els dóna igual el que puga passar amb les mares.
El Vaticà, “seguint la conducta pacífica de Jesucrist”, anima la gent a fer manifestacions. Sepulcres blanquejats són aquestos prebosts.
A les nostres ciutats, hi ha barriades que no saps on eres, si a la teva ciutat o al nord d'Àfrica. Seguim fent-los la vida fàcil amb els nostres impostos. (No és racisme, és qüestió de supervivència)
I suma i segueix, però, per reflexionar, ja n'hi ha prou amb aquests

2 comentaris:

  1. Com està el pati d'animat. Em dóna vergonya que em governe aquesta gent. Val més que no seguisques l'enumeració perquè la moral em cau a ras de terra.

    ResponElimina
  2. Bon repàs Carles i el que no has contat. Com be dius, ja n'hi ha prou amb aquests

    ResponElimina