dimarts, 10 de març de 2009

Descàrrec


El moviment es demostra anant i els vestits de Camps i Costa amb factures. Si volen quedar lliures de tota sospita, no hi ha cosa més aclarida que aportar factures. No val a dir: sóc innocent del que m'acusen. Ho he comprat tot amb els meus diners. Cal aportar proves.
Crec que és fàcil demostrar la innocència davant aquest tipus d'acusacions o imputacions. Si jo compre alguna cosa, la factura és la que diu qui ho ha pagat. Una altra forma de voler justificar una despesa és marejar la perdiu.
En aquestos cassos públics de persones imputades no és suficient descàrrec que vagen afirmant que han actuat correctament ni que vagen muntant actes de desagravi i/o exaltació a les personalitats.
Aquestos darrers actes d'exaltació em recorden aquelles manifestacions de lleialtats "inquebrantables al Caudillo" on tot es resumia en una defensa d'allò que és indefensable acusant els detractors de maçons, comunistes i no sé quantes coses més.
Ara diuen que és un atac al partit, que volen la seva desaparició, que és un agravi a tots els militants. I volen que ens ho creguem fent-nos idiotes.
Si jo fos militant de base del PP em veuria discriminat per veure com alguns militants han estat depurats i el Sr. Camps i el "pijo" de Costa reben recolzament de tota la plana major del partit. O almenys és el que pense des de fora.
I com postil·la, que pensar d'uns governants que es gasten milers d'euros en vestir? Bon exemple per als temps que vivim.

3 comentaris:

 1. Raones molt bé xicot. Tan poquet que li costaria traure les factures i mostrar-les en les corts o en la seua televisió. La cosa és molt senzilla. Però sembla que això no ho podrà fer. Ai, Paquito, Paquito. Paquito el xocolatero.

  ResponElimina
 2. Tot i la cara de bon xicot que fa Paquito amb eixe color bru -no ens recorda Zapalana?- somriure als llavis i afirmant la seva legalitat, no vol o no pot justificar-se convenientment. Li ho demana l'oposició, però ell no es digna fer-ho.

  ResponElimina
 3. Ja puc fer de nou comentaris

  Aquesta gent quan vas a pel cap fan com les abelles i surten tots a defendre’l sense importar si es un presumpte delinqüent. Simplement hi ha que defendre al cap de la colmena doncs si aquesta mor o es tancada a la pressó” perilla tota la colmena sencera.

  El “senyor” Camps ens ha empeltat un munt d’anys amb propostes electorals que després no s’han complit, per tant ha falta la veritat. Perquè ara ha dir la veritat?

  ResponElimina