diumenge, 22 de febrer de 2009

De deveres, Sr.Camps?


"A Andalucía la llevo en mi corazón, en mis venas, en mi cabeza, en mi razón, en mi futuro, en mi esperanza porque Andalucía y la Comunitat son dos tierras españolas con raíces y cultura suficiente para demostrar que todos somos capaces de ilusionarnos por lo que tenemos en común" ha dit Camps fent de "pilotari" cap a la comunitat andalusa resident a la C.Valenciana.
Es creu el que està dient? Realment pensa que valencians i andalusos som iguals? Qué tenen en comú un andalús de "Cai" o "Güerva" amb un veí de Benimassot, per exemple? Jo no veig massa similituds; més bé diria que semblen de dos països diferents. Llengua, costums, esperit de treball, visió de la quotidianitat, etc. No és que considere els andalusos inferiors, tan sols pense que són diferents a nosaltres, amb qualitats bones i menys bones, com la resta de pobles.
Perquè Camps vol fer creure tanta igualtat? Doncs, ja ho podem esbrinar: qüestió de vots. Diria el mateix en una festa muntada per catalans? No ho crec. Si és que la política fa dir cada cosa!
Ara resulta que el nostre presi sobreix en "arte y tronío" per les venes, canta "a lo jondo" en la dutxa, "zezea" contant acudits i balla sevillanes acompanyant Farruquito i Perlita de Còrdova. Si és que ja ni som catalans ni valencians; simplement, som andalusos. D'ací a quatre dies ja direm allò de "Samué, zaca er zaco ar zo paque ze zeque". Que Déu ens pille confessats.
Ah!, i això de què estan integrats, caldria pegar-se alguna volteta per alguns barris d'algunes poblacions receptores d'andalusos, tot i respectant que si que n'hi han.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada