dimarts, 24 de febrer de 2009

Corre, Trillo, que te pillo

De vegades, escoltes declaracions, acusacions, peticions, recomanacions... eixides de boques de certs personatges públics dedicats a la política, que, en la meua ignorant opinió, estarien millor tancadetes, simplement per allò de què “a boca tancada no entren mosques” o d'allò altre de “per la boca mor el peix”.

Últimament, abunden declaracions, acusacions i peticions per part dels dirigents del PP cap al president del govern i cap a algun ministre en el sentit de què dimitisquen o que canvien el rumb perquè “Espanya” ja no els aguanta més i anem cap al desastre nacional. Que jo sàpiga, les enquestes no corroboren el que ells afirmen. Més bé crec que són ganes d'embrutar i de fotre el personal el que manifesten Rajoy, Sáenz de Santamaria i Cospedal.

A aquesta tripleta atacant, se'ls ha unit un “personjillo” que, pels seus antecedents, deuria estar amagadet, sense fer pols ni remolí, dedicat a altres tasques dins del partit. Aquesta personeta, que tants càrrecs ha ostentat en els governs del Sr. Aznar, “manda huevos” amb quina bravura ha eixit a la palestra demanant la dimissió de Bermejo i no sé quantes coses més.

Siguem seriosos i posem la moviola uns anys enrera. S'estavella el Iac-42 i el Sr.Trillo és ministre de defensa. Gestiona l'accident de forma calamitosa i quina és la seva actitud? dimiteix o no dimiteix? Que ingenus que som, si dimitir no està en el seu vocabulari. Dimitir sols està en el vocabulari dels altres i, per això, ara, amb descarada, obscena i immoral exigència li demana a Bermejo que se'n vaja, que deixe el ministeri que és un nefast membre del govern. Ell, però, no se'n va anar, no va dimitir, va continuar tirant-li morro i va acabar tan content la seva gestió.

El més trist de tot és que es va tornar a presentar a la reelecció per Alacant i, clar, com anava de cap de llista, va tornar a ser elegit representant per eixa província. No culpe ningú; cadascú fa el que vol amb el seu vot. Però crec que D.Federico Trillo-Figueroa Martínez-Conde deuria haver renunciat a representar la província alacantina per raons òbvies i, en la meua opinió, també, perquè no és alacantí ni representa ningú en eixa terra.

D.Federico: no demanes ni exigisques als altres el que tu no has fet abans. Simple raó d'ètica

1 comentari:

  1. Que curta que és la memòria i la vergonya. Aquest "tocayo" meu és una perla que representa perfectament a la dreta aferrada al poder i que després va a misa per veure si el rector el perdona, perquè en cas d'existir Deu, n'stic segur de que no ho farà.

    Carles havia tingut fotut l'ordinador però ja marxa de nou.

    Ànim i endavant.

    ResponElimina