dimecres, 18 de febrer de 2009

De tornada


Ja estic de nou a casa i intentant escriure alguna cosa de les que últimament he tingut el plaer de gaudir. He anat a passar una setmana a Egipte i he quedat meravellat de tanta resta del temps dels faraons: temples, tombes, tresors, tecnologia, religió, costums, etc. També he pogut comprovar com és la vida dels egipcis actuals, que, per cert, presenta moltíssimes diferències amb la nostra.

Més endavant, quan hi faça una recopilació, aniré escrivint algunes de les coses que més m'han impactat, tant en els aspectes històric i artístic com en els de la vida dels egipcis actuals. En aquests moments, la meua ment és un "totus revolutus" de tanta experiència viscuda i no sabria per on començar. Les fotos preses, que en són moltíssimes, aniran fent-me recordar cada moment viscut i allò més important de cada dia.

El ritme portat durant aquestos dies, ha estat frenètic de tanta visita i de tanta activitat. Quasi com podia escriure el resum diari d'allò fet cada dia, doncs acabàvem exhaurits i a l'endemà, la diana era a les 5:30 i havíem de descansar i recuperar forces.

Com allí no porten les hores com ací, és a dir, que van al temps que marca el sol, ben prompte es feia de dia i el sol escalfava de bon matí, així que calia aprofitar i començar les visites. Afortunadament, és hivern i la calor, els dies que en feia, no era sufocant i podies caminar sense anar buscant ombres. No vull ni pensar el que es patirà al ple de l'estiu quan les temperatures alcancen quaranta o cinquanta graus.

Com he dit, ja aniré escrivint més detalladament algunes de les experiències viscudes i col.locant alguna foto ilustrativa, perquè una imatge val més que mil paraules.

1 comentari:

 1. Bona tornada Carles.

  De segur que deu ser un país meravell´s i ple de contrastos amb aquesta terra nostra.

  Espere que poses moltes fotos del teu viatge a Egipte al teu album de Flickr..

  Ací ja veus com has pillat al PP i sobretot Campsnal ) que segueix amb la seua política informativa d'ocultisme.

  Salutacions

  ResponElimina