dijous, 29 de gener de 2009

RTVV, 24 hores d'horrors

Llig a la premsa de València que RTVV va a emetre les 24 hores. Aquesta notícia em preocupa moltíssim, no perquè siga dolenta en si mateix, sinó perquè, tal com planteja C9 la informació, ens esperen 24 hores diàries de mentides, desinformació, mitges veritats, autobombo, propaganda pepera, etc, etc. Però no val a dir allò de què si no t'agrada, canvies de canal. C9 el paguem tots els valencians i, com a tal, tenim dret a servir-nos d'ell com a font verídica i imparcial per a estar ben informats.

Que hem fet per rebre-la com a càstig? Ara ens pertocarà suportar-la durant 24 hores o passar d'ella si no volem caure malalts dels nervis. Fins ara, tenies els informatius durant dos o tres hores al dia i n'eren suficients per traure'ns de les casetes. No vull ni pensar que açò fos una espècie de pena per no haver-los votat, perquè els que si que ho han fet, tenen amb C9 una font d'autocomplaença.

Aquestos dies, estic fent alguna incursió en els noticiaris per si diuen alguna cosa de l'objecció a l'assignatura de Ciutadania. Resulta que encara no he escoltat ni un simple comentari. No interessa donar notícies que els hi posen en evidència pels disbarats comesos. Són com a vulgars Rouco Vareles que callen com a sompos. Vos imagineu la pelfa que haurien donat si la sentència els hagués afavorit? Els noticiaris haurien estat monotemàtics, sens espai per a res més.

Que desagraïts que som els que els critiquem. Damunt que s'esforcen per dir-nos que són els millors, els que fan les coses bé, els que han fet prosperar aquesta terra, els més guapos, els més sabuts, tot plegat, els reis del mambo; damunt, dic, encara ho agraïm d'eixa manera. Si és que no ens mereixem res. Teniu, 24 hores de C9 i porgueu tant de desagraïment!

4 comentaris:

 1. No volies caldo, doncs pren dues taces. Aquesta sembla ser la doctrina pepera.

  Lo lamenteble, com be dius, es que ho paguem tots i tenim el dret i canal ) l'obligació (segons els seus estatuts) de ser imparcial i d'estar AL SERVEI DE TOTS ELS VALENCIANS.

  ResponElimina
 2. Després d'haver publicat l'escrit, llig a la premsa que el cínic de Camps diu que tota aquesta sentència es un "varapalo al gobierno" i que "en La Moncloa deben estar pasándolo muy mal, porque la asignatura ha sido destrozada de arriba a abajo tal y como la habían propuesto los socialistas".
  Tenim de president un cínic

  ResponElimina
 3. Lo de Camps és per a morir-se. Però com dia hui Manolo Muñoz a Levante, "están pasándolo tan mal que lo estan celebrando".
  Este Camps està fora de sí, que seguixca així, l'autocomplaença el matarà.

  ResponElimina
 4. Tan de bo així siga (políticament, és clar)

  ResponElimina