dimecres, 28 de gener de 2009

Pobles del Comtat: Beniarrés

Al nord de la província d'Alacant, entre les comarques de La Vall d'Albaida, L'Alcoià, Les Marines i La Safor i formant part, com elles i algunes altres més, de l'oblidat territori de Les Comarques Centrals del País Valencià, es troba la comarca del Comtat. Aquest nom el rep del comtat de Cocentaina, que n'és la capital.

Geogràficament, el Comtat seria el territori que ocupa la conca hidrogràfica del Serpis (anomenat també, riu d'Alcoi o riu Blanc) amb algunes excepcions com Alfafara, que vessa les aigües al Clarià, i Alcoi, on naix aquest riu, però que encapçala una altra comarca: L'Alcoià.

No vaig a escriure sobre les dades físiques, econòmiques, socials, etc. perquè aquestes es poden trobar en qualsevol lloc d'internet. Simplement, vaig a mostrar la recopilació d'algunes fotos en forma de muntatge de vídeo d'alguns pobles que en formen part.

Començaré per Beniarrés i L'Orxa que en són les localitats que més conec, per raons òbvies, i de les que tinc material suficient per mostrar. Si més endavant poguera realitzar sessions fotogràfiques d'altres pobles, també les hi mostraria.

No es tracta d'un treball extens ni complicat, tan sols són quatre o cinc minuts per poble en els que he col.locat fotos d'alguns dels dels indrets més significatius o de fets que he pogut captar. Per supost que se'n podrien posar més, però es faria massa llarg. Amb aquest format, és suficient.

Així doncs, avuí mostre Beniarrés. El següent serà L’Orxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada