dimarts, 20 de gener de 2009

L'oposició

Òbric el blog i em dispose a descarregar tota la irritació acumulada a l'escoltar la bateria de desqualificacions que el PP vessa sobre com gestiona el govern la crisi, si tots sabem que no hi ha ningú que ho puga solucionar. Perquè diran tanta tonteria i no col.laboraran més en intentar tots junt buscar una eixida a la situació, si és que n'hi ha? Jo pense, que si tots anem en el mateix vaixell i aquest presenta problemes de flotació, haurem d'arrimar conjuntament el muscle per veure si ho podem arreglar. No val a dir que el govern no sap per on pegar, sinó col.laborar aportant idees, que el problema és general. Tanmateix, em fa la impressió que d'idees no ne tenen massa tampoc. El que els interessa es desgastar la gestió governamental per traure rèdit electoral de la situació.
Aquesta oposició no aprén de la legislatura passada. Encara no s'ha assabentat que si no actua positivament i es deixa d'atacar sens mesura, ho té ben agre per tornar al govern. Ho desqualifiquen tot, fins i tot que els votants s'hagen decantat per ZP. Ja no se'n recorden de tots els problemes que tenien quan governaven i ara, problemes com aquells, els critiquen sense vergonya i sense parar.
En altres països del nostre entorn, davant de situacions d'emergència nacional -i aquesta és una d'elles- no hi ha oposició; tots actuen conjuntament. Però aquesta, no; més bé se n'alegra. No perdonen que altres idees polítiques ens governen i, en conseqüència, sempre estan preparats per mossegar la jugular.
Les crítiques han de ser sempre en positiu, aportant solucions. Dir que l'altre no ho fa bé, no és suficient; cal alguna cosa més, però aquestos s'han passat cinc anys destralejant sens mesura ni control i axí els ha anat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada