divendres, 28 de novembre de 2008

Conectat al món
Vaig començar aquest blog per una necessitat momentània, en concret per poder fer un comentari a un escrit al que sense estar enregistrat com a blogger no hi podia accedir. La cosa va anar atraient-me i la curiositat em va fer llançar de cop a aquest món de la internàutica. No tenia ni idea de com anar configurant el blog, però quan ets en aquest procés vas provant i assajant i, a base d'encertar i errar, aconsegueixes els objectius. I una vegada entres en ell, et preguntes que fas tu amb una eina que t'obri al món.

La primera cosa que et ve al cap és aprofitar-te'n i expressar tot allò que vols manifestar o opinar i que mai no excedeix de l'àmbit d'una conversa entre amics i si, per una d'aquelles, se t'ocorre escriure a l'apartat de Cartes al Director de qualsevol periòdic, el més probable és que no es publique el teu escrit.

Després, penses que pot ser bo per a la salut mental, doncs totes eixes eixides de to que tenen alguns personatges públics i que t'agradaria contradir-los i no pots i t'ho has de quedar tot dins amb el perill d'un atac de bogeria, descobreixes que tens una vàlvula de fuita per donar eixida a aquestes tensions emmagatzemades que et provoquen indignació i malestar.

Una vegada has escrit alguna cosa, se't queda una sensació de relax que veus que ha pagat la pena. Fins i tot, penses que t'has quedat curt, però per no caure en l'insult i en l'ofensa, prefereixes deixar-ho com està.

En els primers moments d'escriure, la impressió és que ho fas per a tu. I no és així, doncs veus que tens visites que vénen de molts llocs i que lligen el que escrius, encara que la majoria de manera anònima.

Ara que he descobert aquest món, veig que no et deixa indiferent i que no pots deixar-ho estar. Tan de bo també em servisca per fer amistats arreu del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada