dijous, 27 de novembre de 2008

Camps dixit

Aquesta vesprada he escoltat (no recorde si en castellà o en valencià, i ho pose en dubte per allò de què la "cabra tira al monte"i aquesta gent tira al castellà) i vist en Canal 9 el meu president de la Generalitat dir el següent: "Perquè els socialistes no volen que els xiquets aprenguen anglés?" I jo, com qualsevol que tinga un poc de seny, em pregunte: Es pot tindre més cara per fer demagògia? Es pot fer amb tanta facilitat d'una mentida una veritat? Doncs, pel que es veu i escolta, sí. Aquestos polítics del PP saben muntar-se-la de tal forma que enganyen el més pintat; saben falsejar i molta gent s'ho creu; saben mentir i ho fan; saben ocultar el que no els convé, i són mestres en això.

I tot açò, perquè ho ha dit Camps? Tots ho sabem: per defensar l'EpC en anglés. Com si per anar en contra d'aquesta surrealista idea s'estigués en contra de l'aprenentatge en anglés. L'anglés, ben aprés, D.Francisco, és el que es comença a aprendre des de ben menut i quan més aviat, millor. No ens vulga fer creure que un burro vola (encara que la ciència avança que és una barbaritat i es pot veure quasi de tot)

Una altra idea que ha amollat el Molt Honorable és la de què ells (els del PP) no són com altres, que no volen ser espanyols. A eixos altres hauria de preguntar-los si no volen ser espanyols o si no volen ser el tipus d'espanyols que ells volen que siguen. Jo em considere espanyol, però un espanyol diferent a l'espanyol ortodox que creu allò de "la unidad de destino en lo universal". Recorden el titol d'aquell llibre "Historia de los heterodoxos españoles"? Per algun motiu estaria escrit. I és que la Història d'Espanya està plena d'heterodoxes que no han volgut seguir allò que ha estat imposat des de l'oficialitat i que ha causat rebel.lia en moltes persones i nacionalitats.

Aquesta Ibèria, Hispània o Espanya, que diferent seria si s'hagués respectat a cadascú en la seua forma de ser, de pensar, i de viure.

1 comentari:

  1. Jo també ho he escoltat a les noticies de ràdio i mes s’ha quedat cara de moniato. Quina promoció de l’anglès fa els govern de Camps? Simplement la justeta que marca la llei i res més. Molts viatges paga la Generalitat per dependre anglès a Anglaterra?, Quans cursos per majors promou la Generalitat per dependre anglès? I així una llarga llista de preguntes on es podria veure l’interés que te el nostre govern valencià per a que la gent sàpiga anglès.

    Quantes ens en clavaran com aquesta? I lo dolent és que si s’ha fet públic als mitjans governamentals valencians, és perquè pensen que la gent s’ho a de creure i aquest argument perjudica al PSPV-PSOE i afavoreix al PP. Tant ignorants ens fan?

    ResponElimina